mamaplus

Maria Ciorici spune adevărul despre sarcină: ”Dumnezeu e mare!”

-
//
05.10.2021

Fiind prezentă la foarte multe evenimente importante din viața admiratorilor săi, interpreta Maria Ciorici este mereu în centrul atenției. Dincolo de energia pozitivă și imaginea impecabilă sunt sute de kilometri făcuți zilnic prin țară. Maria spune că este o norocoasă să-l aibă alături pe iubitul său Valentin, alături de care formează un cuplu frumos și armonios. Artista a mărturisit zilele trecute că în ultima vreme primește multe mesaje în care lumea o întreabă dacă este însărcinată. Ea a decis să răspundă deschis la această întrebare, pentru a pune punct tuturor speculațiilor.

”Eu aș vrea să fiu însărcinată, cu mare drag, dar încă nu-i timpul potrivit. Noi încă mai lucrăm, eu mai măsor de o sută de ori și apoi o să tai. Eu aștept, nu mă grăbesc cu asta. Dacă va ieși ceva, Dumnezeu e mare. Dar, parcă mi-au dat cu sare în ochi – înseamnă că arăt ca o gravidă”, a mărturisit Maria Ciorici pe rețelele sociale.

Maria și Valentin sunt împreună de aproximativ un an, iar diferența de 7 ani între ei și mesajele negative din mediul online nu i-a oprit din drum. Cei doi continuă să trăiască o poveste frumoasă de dragoste, iar Maria mărturisește că viața ei s-a schimbat mult de când este îndrăgostită. Ea spune că pe lângă dragoste, au crescut și kilogramele în plus deoarece Valentin este un pofticios convins.

mamaplus

”Oameni buni, cu toată rușinea vă spun că chiar m-am îngrășat și vreau tare să mă apuc de slăbit. Se întâmplă asta din cauza alimentației incorecte. Mâncăm o dată pe zi, și aia cu plăcințele din benzinării, în drum spre evenimentele la care sunt invitată. (…) Valentin e de vină că m-am îngrășat și lui chiar îi place așa. Mi-a zis să nu slăbesc înapoi, pentru că îi place că sunt mai apetisantă. Gluma-i glumă, dar, oricum, pentru mine am decis că mă pun pe slăbit, ca să arăt bine și să nu mă mai întrebați dacă sunt gravidă sau m-am îngrășat!”, a mai adăugat artista.

Maria nu a stat prea mult pe gânduri și a început chiar de azi să respecte noul său regim alimentar. Ea spune că și-a început ziua cu un pahar cu apă și lămâie, va renunța la făinoase și va încerca să-și ia la drum mâncare preparată acasă.