mamaplus

La trei ani, s-a urcat la volanul unuia dintre cei mai puternici bolizi din lume și nimeni nu s-a așteptat la ce a urmat

-
//
16.03.2023

Zayn a devenit, la doar trei ani, un adevărat star pe rețelele sociale.

mamaplus

Puștiul este fiul lui Kenan Sofuoglu, fost campion în Superbike și Moto2, retras în 2018, și a reușit să conducă, la trei ani, o mașină extrem de puternică, un un Ferrari SF90 Stradale, care costă aproximativ 600.000 de euro și ajunge la 200 de kilometri pe oră în șase secunde, scrie digisport.ro.

Zayn a condus un Ferrari la trei ani

Zayn și-a pus casca de protecție, s-a urcat la volan într-un scaun de copil și, cum puțini se așteptau, a reușit să conducă fără probleme bolidul pe un circuit, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Momentul a fost filmat și urcat pe rețelele sociale de Kenan Sofuoglu, care a luat cadre atât din exteriorul mașinii, cât și din interior, pentru a demonstra că, într-adevăr, Zayn este cel care conduce.

Puștiul s-a descurcat remarcabil, a luat curbele cu un calm de șofer cu experiență și a încheiat circuitul.

Criticile au apărut imediat

Momentul a strâns milioane de vizualizări pe rețelele sociale și extrem de multe critici.

Mulți internauți l-au acuzat pe Kenan Sofuoglu că este iresponsabil și că un copil nu ar trebui lăsat la volanul unei mașini, chiar dacă este evident că Zayn a fost bine pregătit de tatăl său.