mamaplus

Ksenia Borodina a publicat poze din copilărie și a povestit prin ce a trecut

-
//
29.03.2019

Într-un moment de sinceritate, prezentatoarea TV a povestit mai multe detalii despre copilăria sa, dar a și publicat câteva fotografii pe pagina sa de Instagram.

mamaplus

Vedeta TV s-a născut la Moscova. După clasa a IX-a, a mers să-și continue studiile în Marea Britanie, dar a revenit acasă trei luni mai târziu, pentru că-i era dor de orașul natal.

Părinții Kseniei i-au sugerat să se mute în Elveția, însă aceasta a refuzat categoric o astfel de perspectivă.

mamaplus

"După clasa a 9-a, am mers să studiez la Londra și am revenit 3 luni mai târziu, am fost întotdeauna un patriot. Eu nu pot fără Moscova! Părinții mei mi-au spus că mă vor trimite în Elveția, eram în panică, după mai multe negocieri, am fost trimisă la o școală privată", a scris prezentatoarea TV.

Pentru că a învățat bine la școală, Borodina a fost admisă direct în anul 2 de facultate. Un an mai târziu, aceasta a decis că e timpul să se întrețină de una singură, așa că s-a angajat în funcția de redactor de emisiune, iar mai târziu a devenit prezentatoare TV.

Acum, Borodina nu este doar prezentatoarea show-urilor  "Перезагрузка" și "Дом-2", dar deține și două saloane de înfrumusețare, un magazin de îmbrăcăminte și un centru de divertisment pentru copii.

Sursa: Mamaplus.MD