mamaplus

Katy Black a dezvăluit dacă este sau nu însărcinată pentru a treia oară

-
//
21.07.2021

Frumoasa bloggeriță și mama a doi băieți, Katy Black, știe cum să-și surprindă sau să-și țină în suspans urmăritorii de pe rețelele sociale. În urmă cu puțin timp, Katy anunța că s-ar putea să fie din nou însărcinată, deoarece nu-i venea menstruația și unele teste de sarcină erau pozitive. La jumătate de an de când a născut al doilea copil, Katy și-a luat inima în dinți și a mers la medic pentru a afla verdictul.

”După ce l-am născut pe Simon, medicul mi-a zis să nu rămân însărcinată o anumită perioadă de timp, din cauza unor probleme. Dar, săptămâna trecută am avut reținere și am făcut câteva teste de sarcină care îmi arătau rezultate diferite. Din acest motiv, am decis să mă duc la medic. Vestea nu este chiar ceea ce așteptam noi, dar oricum o altă problemă s-a rezolvat. Medicul a zis că la moment nu am nimic, doar o reținere. Deja problema mea s-a rezolvat și în timpul apropiat am voie să rămân însărcinată.”, a povestit Katy Black pe Instagram.

Mai mult decât atât, tânăra mămică a mărturisit cu zâmbetul pe buze că și-ar dori foarte mult o fetiță, dacă tot are doi băieți, care cu siguranță vor avea grijă de surioara mai mică.