mamaplus

Katy Black a ales prenumele pentru al treilea băiețel: ”Avem trei variante...”

-
//
07.07.2022

Deși și-a dorit mult ca în burtica ei să fie ”Maria”, se pare că destinul a avut alte planuri pentru ea și a binecuvântat-o cu al treilea băiețel. Bloggerița Katy Black spune că este oricum fericită și se pregătește pentru naștere cu sufletul împăcat, chiar dacă mărturisește că nu se va lăsa până nu va veni și fetița.

”Noi nu ne lăsăm până când nu avem fată. De fapt, suntem foarte conștienți că pe primul loc este sănătatea noastră fizică și psihologică (a întregii familii). Așa că, cum va dori Dumnezeu”, spune Katy Black.

Și soțul ei și-a dorit mult o fetiță, iar la Gender Reveal Party, pe care l-au organizat recent, reacția lui la vederea baloanelor albastre a fost una pe măsură. Ei bine, între timp s-a resemnat și împreună cu Katy au decis să facă o listă cu prenume pentru băieței.

”Avem trei variante de nume pentru băiat. Matei – pur și simplu îmi place acest nume. Anatol, pentru că așa îl chema pe bunelul lui Cristian. Eu urmează să nasc în septembrie, iar bunelul lui Cristian tot a fost născut în septembrie. Pavel – pentru că tatăl meu a fost crescut de bunelul Pavel și el mi-a sugerat să mă gândesc la acest nume.”, a povestit Katy Black pe contul său de Instagram.

mamaplus
mamaplus