mamaplus

Kate Middleton vrea al patrulea moştenitor: "Îi spun de multe ori lui William să mai facem un copil"

-
//
24.02.2022

Este clar! Ducesei de Cambridge îi plac mult copiii. Deja mamă a trei copii superbi, Prinţul George, de opt ani, Prinţesa Charlotte, de şase, şi Prinţul Louis, de trei, Kate Middleton a recunoscut că i-ar plăcea să-l aibă şi pe al patrulea.

Zilele trecute, aflată într-o vizită regală în Danemarca, Kate a participat la un eveniment alături de copii danezi şi părinții lor, ocazie cu care a glumit că Prințul William este îngrijorat când ea petrece timp cu alți copii mici, ca să nu-i vină idei să vrea şi ea mai mulți, ai ei.

mamaplus

De fapt, Kate Middleton a recunoscut că se gândeşte, câteodată, şi la al patrulea copil. “William îşi face griji când eu merg la evenimente la care întâlnesc bebeluşi, în special, pentru că mă întorc acasă şi-i spun: Hai să mai facem unul!”, a mărturisit ducesa în timpul unui eveniment organizat la Copenhaga, de către o organizație care sprijină sănătatea psihică a copiilor.

Vizita solo a lui Kate Middleton în acest regat nordic vine la doar câteva săptămâni după ce Prințul William a glumit legat de posibilitatea de a mai avea un copil.

“Nu-i mai dați idei soției mele!”, a spus William atunci când el şi Kate au vizitat un spital din Anglia, iar un cuplu a încurajat-o pe ducesă să le ia în brațe bebeluşul.