mamaplus

Un copilaș de numai 2 ani s-a prăbușit în gol din fereastra unui bloc locativ

-
//
29.09.2020

Un copil de 2 ani a căzut de la geamul apartamentului, amplasat la etajul 4 al unui bloc de locuit din orașul Soroca, informează știri.md. Incidentul s-a produs astăzi în jurul orei 18:00.

Băiețelul în vârstă de 2 ani a fost transportat la Spitalul Raional Soroca. Potrivit unor surse, mama se afla în bucătărie și nu a observat când băiatul a căzut în gol. Deocamdată nu se cunoaște care e starea de sănătate a micuțului.

Ofițerul de presă al IP Soroca, Eugenia Molceanov, a confirmat informația.

"IP Soroca a fost sesizat de o persoană anonimă la ora 18:13 precum că pe o stradă din municipiul Soroca, de la etajul 4 a căzut un copil cu vârsta de aproximativ 2 ani.

La fața locului, polițiștii au stabilit că mama, în vârstă de 35 de ani, se afla la domiciliu, împreună cu cei 3 copii minori. În jurul orei 18:00, în timp ce se afla la bucătărie cu copilul mai mic, băiatul mijlociu în vârstă de 2 ani fiind în una din camere, a urcat pe scaun după care pe pervazul geamului care era întredeschis, a împins plasa de protecție și din neatenție a căzut jos", a precizat Eugenia Molceanov.

Potrivit medicilor, micuțul nu s-a ales cu fracturi, dar are un hematom neînsemnat în regiunea capului. La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.