mamaplus

Perechi de zodii total opuse, dar care pot forma un cuplu perfect

-
//
10.07.2020

Dacă încă nu te-ai convins până acum că persoanele care în aparență au păreri diferite și nu împart aceleași idealuri nu pot fi împreună, ei bine, în cazul anumitor perechi de zodii, lucrurile se schimbă. 

La prima vedere, atunci când cunoaștem o persoană cu care nu avem lucruri în comun, tendința noastră este de a ne retrage. Însă, pe parcurs ce discutăm cu acea persoană, ne putem da seama că poate fi chiar și sufletul nostru pereche. 

Așadar, iată care sunt zodiile complet diferite, dar care vor fi împreună:

Berbec + Balanță

Aceste două zodii sunt complet diferite. Și totuși, atracția dintre ele este foarte mare. Atât Berbecul, cât și Balanța, știu foarte bine cum să își exprime punctul de vedere. Ambele zodii își asumă riscuri și sunt dispuse să încerce lucruri noi și să iasă din zona de confort. 

Taur + Scorpion

Nativii acestor zodii sunt pasionali și se dedică în totalitate unei relații. Ceea ce îi aduce împreună este faptul că se completează extrem de bine pe plan emoțional. În ceea ce privește comunicarea dintre aceste zodii, Taurul tinde să fie mult mai hotărât și impunător, în timp ce Scorpionul se bazează pe intuiție.

Gemeni + Săgetător

Aceste două zodii au personalități complet diferite. Cu toate acestea, când vine vorba de o relație, aceștia înțeleg perfect care sunt nevoile partenerului. Înainte ca nativii acestor zodii să fie împreună, pe ei îi leagă o prietenie puternică, care îi va ajuta să se cunoască mai bine. Uneori mai pot exista neînțelegeri între aceste zodii, însă își găsesc forța să le rezolve. 

Rac + Capricorn

Atât pentru Rac, cât și pentru Capricorn, sunt importante iubirea și familia. Împărtășind aceleași viziuni, relația dintre aceste zodii vine într-un mod firesc. Deși Racul este mult mai extrovertit, iar Capricornul mai introvertit, acest lucru nu este un impediment deoarece se complează reciproc.

Leu + Vărsător

Vărsătorul este mult mai rezervat în ceea ce privește exprimarea sentimentelor, pe când Leul știe cum să își arate afecțiunea pentru persoana iubită. În ciuda acestor aspecte, aceste zodii sunt fidele și se dedică relației lor și trec peste anumite compromisuri și momente tensionate. 

Fecioară + Pești

Aceste două zodii împart aceleași temeri cu privire la mai multe lucruri, ceea ce îi poate ajuta să le înfrângă mult mai ușor. Au sentimente intense și pun pasiune în ceea ce fac, iar uneori pot izbucni și conflicte. Însă, fiecare ascultă punctul de vedere al celuilalt.