mamaplus

Ce tip de partener meriți în funcție de zodia ta

-
//
29.12.2020

Dacă ești în căutarea unei persoane cu care vrei să îți petreci tot restul vieții și ești curioasă ce ar fi ideal să știi sau nu, noi îți oferim câteva sugestii în funcție de zodie. Încearcă să te axezi pe ceea ce înseamnă a te informa în legătură cu partenerul tău și ceea ce este sănătos pentru o posibilă relație.

Berbec

Nativii Berbec sunt independenți și pun accent mai mult pe rațiune decât pe partea emoțională. Au nevoie de un partener care să îi inspire, să fie sinceri și cu care să poată discuta pe teme cât mai diferite.

Taur

Tandrețea și dorința de a transforma totul în pasiune sunt doar câteva din caracteristicile reprezentative pe care un nativ Taur le caută la un partener. Dacă totul ar decurge cum și-ar dori cei născuți în zodia Taur, în fiecare zi ar exista câteva momente dedicate doar pasiunii.

Gemeni

Gemenii sunt cei care vor să încerce tot timpul lucruri noi. Sunt foarte selectivi în a alege locurile în care decid să călătorească și sunt foarte sociali. Sunt foarte optimiști și au încredere că totul va merge ok, iar tot ceea ce are de făcut partenerul ideal este să țină pasul cu ei.

Rac

Racii sunt foarte sensibili, poate nu la fel de mult ca și nativii Pești, însă sunt cei care își doresc ca partenerul să simplifice lucrurile prin a fi la fel de loial, sincer și capabil să mențină relația într-un mod sănătos.

Leu

Nativii Leu sunt foarte motivați și vor duce până la capăt orice idee și orice plan. Generozitatea este doar o probă eliminatorie în ceea ce privește un început de relație cu un nou partener, un mare plus fiind și sinceritatea.

Fecioară

Nativele Fecioară au nevoie de un partener care să înțeleagă ceea ce ei întreprind și în special au nevoie de afecțiune. Un lucru obligatoriu în orice relație, indiferent de durata ei, este dorința de a petrece cât mai mult timp împreună.

Balanță

Balanțele sunt cunoscute pentru modestia lor și pentru faptul că analizează orice situație. Au nevoie de o persoană care să nu omită anumite subiecte importante într-o conversație și de cineva care stă foarte bine la capitolul comunicare.

Scorpion

Ca să poți intra în sfera lor de interes, trebuie să fii o persoană energică și amuzantă. Atunci când au probleme din punct de vedere profesional sau orice fel, Scorpionii simt nevoia de a avea alături pe cineva care să fie calm și doar să îi asculte.

Săgetător

Persoanele născute în zodia Săgetător sunt cunoscute pentru curajul lor de a se implica în orice este nou. Se simt în largul lor când fac alegeri pe moment fără să își asume ce ar putea să se întâmple. Caută un partener la fel de activ și descurcăreț în orice problemă întâlnită.

Capricorn

Capricornii sunt foarte serioși și inteligenți, ceea ce înseamnă că au nevoie de o conexiune foarte aprinsă cu cineva care să le semene. Au nevoie de un partener care să îi facă să se simtă mereu în siguranță.

Vărsător

Ca să devii interesant pentru un Vărsător trebuie să dispui de un simț estetic foarte dezvoltat. Pentru nativii Vărsător o persoană potrivită este una creativă și încrezătoare în propriile puteri.

Pești

În general, nativii Pești caută ca în structura emoțională a partenerului să existe o sensibilitate anume. Sunt foarte introspectivi și sunt convinși că atunci când este momentul lor trebuie să profite de calitățile pe care le dețin.