mamaplus

Hailey Bieber a dezvăluit de ce nu poate avea încă un copil cu Justin: "Multe dintre voi pot înțelege prin ce trec"

-
//
02.12.2022

Nu doar Justin Bieber are numeroase probleme de sănătate, ci și iubita lui. Manechinul a spus în mediul online și pe toate rețelele de socializare faptul că încă nu poate da naștere unui copil cu iubitul ei. Nu, nu se pune vorba că nu vor. Afecțiunile cu care se confruntă atât el, dar mai ales ea, nu le permit acest lucru momentan.

Hailey Baldwin le-a povestit fanilor ei și ai iubitului ei faptul că a descoperit că are un chist pe unul dintre ovare. Problema vine însă când acesta este de mărimea unui măr, ceea ce înseamnă că este o afecțiune gravă. Iubita lui Justin Bieber a povestit că acel chist o incomodează foarte tare. Mai mult decât atât, este dureros și simte tot timpul senzația de greață și balonare.

"Am un chist pe ovar de mărimea unui măr. Nu am endometrioză sau sindromul ovarelor polichistice. Am avut un chist ovarian de câteva ori și asta nu e deloc amuzant. Mă simt grețoasă și balonată și cu crampe și emoțională", a scris modelul într-un mesaj postat pe InstaStory, în care apare cu cămașa trasă în sus, pentru a i se vedea abdomenul. 

Iubita lui Justin Bieber nu a spus ce are de gând să facă cu chistul pe care-l are. De asemenea, nu a spus nici că ține vreun tratament pentru a se retrage. Cu toate astea, își găsește alinarea și consolarea în gândul că numeroase femeie se confruntă cu chisturile pe ovare. Totuși, nu putem uita că al ei este cât un măr, conform declarațiilor ei.

"Oricum… sunt sigură că multe dintre voi care se găsesc în această situație și pot înțelege prin ce trec", a mai spus Hailey Baldwin.

Dintotodeauna, Hailey Baldwin a vorbit deschis despre problemele ei de sănătate. Dacă acum a dezvăluit că are un chist pe ovar de mărimea unui măr, în ianuarie mărturisea că are o gaură în inimă. Chiar în prima lună a acestui an, iubita lui Justin Bieber a ajuns pe mâinile medicilor după ce  a suferit un așa-numit atac ischemic tranzitoriu. 

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus