mamaplus

Fetiță sau băiețel? O cunoscută bloggeriță din România a dezvăluit sexul bebelușului

-
//
26.01.2021

Sînziana Maria Iacob cunoscută publicului ca Sînziana Sooper, una dintre cele mai apreciate bloggerițe din România, le-a dezvăluit urmăritorilor săi sexul bebelușului ei.

Tânăra a plecat împreună cu soțul său, Alexandru Iacob, într-o escapadă în Maldine. De acolo, bloggerița a hotărât să-și bucure fanii cu o noutate cât se poate de frumoasă. Vedetei i-a reușit să fie originală și de această dată, publicând pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare cu o imensă fundă albastră. „It`s a boy”, a scris ea în descrierea imaginii.

mamaplus

Internauții nu au ezitat să-i felicite pe viitorii părinți și să le ureze toate cele bune.
Sînziana Sooper formează un cuplu cu Alexandru Iacob de foarte mulți ani, iar în noiembrie 2019, aceasta a primit un inel superb de logodnă. 
„Am spus da, cu toată inima. Când două suflete pereche se întâlnesc, nu ies scântei, ci doar se așterne o pace incredibilă care pune toate lucrurile în ordine, care-ți pune lumina vindecătoare pe toate gândurile, fricile, neputințele si te face să înflorești, să evoluezi, să devii cea mai bună versiune a ta, să devii conștient de tot ce e mai frumos în tine”, a scris bloggerița după ce a fost cerută în căsătorie.

mamaplus