mamaplus

Fetiță de 4 ani, diagnosticată cu Sindromul Down, lăsată să moară de foame de către părinții săi

-
//
10.12.2021

Un caz șocant a fost înregistrat în dosarele oamenilor legii din Australia. O fetiță în vârstă de patru ani, Willow Dunn, a decedat, după ce a fost lăsată să moară de foame chiar de către părinții săi. Minora suferea de sindromul Down. Medicii legiști s-au îngrozit când au descoperit trupul neînsuflețit al fetiței. Părinții minorei riscă ani grei în spatele gratiilor. Aceștia se află în arest.

Willow, fetița în vârstă de patru ani din Australia, se afla în grija tatălui și a mamei vitrege. Micuța suferea de sindromul Down. În data de 25 mai, aceasta se afla în condiții extreme, iar, la două zile distanță, a decedat. Tatăl fetiței, Mark James Dunn, și mama vitregă a acesteia, Shannon Leigh White, sunt acuzați de crimă, după ce și-au lăsat fetița să moară, la propriu, de foame. Oamenii legii îi cercetează pe aceștia și de cruzime împotriva copiilor.

Pe de altă parte, procurorul de caz a făcut dezvăluiri tulburătoare în cazul fetiței de 4 ani care a murit. În data de 7 decembrie, în anchetă se arăta faptul că minora prezenta urme de violență pe corp, ar fi suferit răni grave, iar trupului ei „parcă fusese mâncat de șobolani”. Totodată, fetița ar fi suferit și de pancreatită din cauza deshidratării.

Medicul criminalist Andr Kedziora susține că minorei i se vedeau oasele, având în vedere adâncimea rănilor: „Faptul că aceste răni de presiuni sunt prezente şi sunt atât de adânci arată că pentru o perioadă de timp copilul nu s-a mişcat deloc”.