mamaplus

Este oare gravidă din nou? Natalie Portman afișează o burtică proeminentă (FOTO)

-
//
05.02.2021

Cele mai recente imagini cu Natalie Portman, surprinse de paparazzi în Sidney, dau de înțeles că celebra actriță ar fi însărcinată cu al treilea copil. În fotografiile realizate de paparazzi, Natalie Portman poartă o ținută sport, cu leggings, un top bleumarin, șapcă și, bineînțeles, nelipsita mască de protecție.

Privind imaginile, am putea spune cu ușurință că actrița este însărcinată pentru a treia oară.

mamaplus

Natalie Portman, în vârstă de 39 de ani, se află în prezent în Australia unde filmează alături de Chris Hemsworth pentru mult-așteptata peliculă Thor: Love and Thunder.

mamaplus

Dacă zvonurile potrivit cărora Natalie Portman ar fi însărcinată se vor adeveri, acest lucru ar putea să nu influențeze major filmările, chiar dacă este vorba despre un rol într-un film de acțiune. De exemplu, Gal Gadot a filmat unele scene pentru Wonder Woman în timp ce era însărcinată în 5 luni, iar costumul ei a fost modificat cu ajutorul efectelor speciale.

Natalie Portman și Benjamin Millepied au aniversat recent 8 ani de căsătorie. Cei doi s-au căsătorit pe 4 august 2012 și au împreună doi copii, Aleph, în vârstă de 9 ani și Amalia, în vârstă de 3 ani.