mamaplus

A divorțat sau nu? Anastasia Fotachi răspunde zvonurilor

-
//
09.04.2024

Moldovenii devin tot mai dependenți de site-urile de socializare. Mai mult, aceștia consideră că influencerii își afișează toată viața personală în online. Anastasia Fotachi, însă, e de altă părere. Modelul le-a răspuns tuturor curioșilor care se întreabă dacă a divorțat sau nu de soțul ei.

mamaplus

„Am hotărât să abordez anume această temă pentru că tot mai des primesc mesaje de genul. De ce nu publici poze cu soțul tău? V-ați despărțit? V-ați certat? Nu mai sunteți împreună? Tot așa și despre bebe. Dacă nu pun vreo poză cu el în vreo oarecare zi înseamnă că petrece timpul doar cu bona și mama nu are grijă de el. Sau dacă am primit un cadou și nu l-am publicat înseamnă că nu l-am primit. Acolo sunt așa de multe chestii pe care oamenii nu le înțeleg sau lor le place să facă diferite povești, diferite istorii, nu știu”, declară Anastasia.

De asemenea, modelul a menționat că e modestă și nu preferă să se laude cu noile achiziții pe Facebook sau Instagram: 

 „Cred că e ciudat să vă faceți concluziile doar analizând story-urile. Aici vedeți doar 20% din viața mea. Nu simt nevoia să postez tot ce se îmtâmplă în casă. Cine mă cunoaște știe că sunt o persoană modestă, niciodată nu mi-a plăcut să arăt toate gențile, pantofii și cadourile pe care le primesc și chiar atunci când se întâmplă să o fac, la mine e dozat. Nu judec influencerii care fac asta, doar că nu e despre mine”.

mamaplus