mamaplus

Demi Moore radiază de fericire cu prima nepoată în brațe. Cum s-a fotografiat actrița?

-
//
17.05.2023

Sunt imagini superbe cu Demi Moore, în calitate de proaspătă bunică. Actrița se bucură la maxim de noul său statut și de îndatoririle de bunică.

mamaplus

Cum în SUA duminică toată lumea a celebrat Ziua Mamei, Demi Moore s-a văzut cu fiica sa cea mare, care a născut recent, și cu adorabila nepoțică Louetta.

Rumer Willis este prima născută a fostului cuplu Demi Moore – Bruce Willis și se înțelege perfect cu părinții săi, dar și cu noua soție a tatălui său.

Demi Moore a publicat chiar pe contul său de socializare o imagine alb-negru, în care o vedem pe legendara actriță cum o ține în brațe pe nepoțica sa, născută pe 18 aprilie. Tatăl micuței Louetta este iubitul în vârstă de 34 de ani al lui Rumer Willis, Derek Richard Thomas, scrie okmagazine.ro.

Demi Moore și-a etalat fizicul tonifiat într-un costum de baie minuscul, din două piese, animal print. În colajul foto publicat de actriță mai vedem imagini adorabile cu fiica sa, Rumer, dar și o imagine inedită cu Demi Moore, când era însărcinată cu Rumer. În dreptul fotografiilor, Demi Moore a scris nostalgică: ”Acesta este ciclul vieții. La mulți ani de Ziua Mamei!.”

mamaplus