mamaplus

Cum arată mama lui Kate Middleton. Imagini nemaivăzute cu ea

-
//
21.04.2021

Membrii Casei Regale a Marii Britanii sunt mereu în centrul atenției, iar fiecare pas al lor este atent studiat de specialiştii în eticheta regală. Însă, despre mama lui Kate Middleton nu putem spune același lucru. De când fiica sa face parte din Familia Regală, Carole Middleton și-a dorit să rămână discretă și să nu apară în presă.

Carol Middleton, mama lui Kate, este o prezență discretă. De-a lungul timpului, aceasta a fost surprinsă de jurnaliști doar cu ocazia unor anumite evenimente importante care au avut loc la Casa Regală. Presa a descris-o ca fiind o femeie ambițioasă şi puternică şi o mamă devotată pentru cei trei copii ai ei şi ai soțului Michael Middleton, Kate, Pippa şi James.

mamaplus

De asemenea, Kate Middleton a demonstrat acest lucru și a postat pe contul de Instagram al Palatului Kensington o fotografie cu mama ei şi cu ea bebeluş. În această poză se poate observa că cele două seamănă ca două picături de apă.

Carole Middleton, acum în vârstă de 66 de ani, este o femeie frumoasă și elegantă. La fiecare apariție publică de a sa surprinde prin rafinamentul vestimentar de care să dovadă. Carole Middleton nu vrea să o dezamăgească pe fiica sa, iar la fiecare apariție afișează niște ținute impecabile, pline de eleganță și simplitate.

mamaplus

Carol Middleton s-a născut la 31 ianuarie 1955 și nu a avut o copilărie ușoară. Aceasta s-a născut într-o familie de muncitori cu strămoși mineri din Durhamex. Primul său loc de muncă a fost acela de secretară. Ulterior, a devenit stewardesa la compania British Airways, iar acolo l-a cunoscut pe pilotul Michel Middleton și cei doi s-au căsătorit pe data de 21 iunie 1980.

În anul 1987, cei doi au înființat o companie care se numea „Party Pieces”, mai exact se ocupa de vânzarea unor articole pentru petrecerile aniversare ale copiilor. Compania a avut un succes răsunător, iar în anul 1989, soțul ei a renunțat la locul de muncă de la British Airways pentru a se dedica în totalitate firmei.

mamaplus

Carole Middleton a fost o femeie superbă și în tinerețe și putem spune că Kate a avut ce să moștenească de la mama sa. Înaltă, cu un corp tras prin inel, părul lung, șaten și ochii mari, Carol atrăgea privirile oricărui bărbat. Femeia este văzută ca o femeie extrem de puternică ca știe cum să se impună în fața oricui. Presa a relatat că are o influență deosebită și la palat, ba chiar că ar fi existat anumite conflicte între ea și regele Charles, din cauza faptului că mama lui Kate i-a acaparat pe cei trei nepoți ai ei, George, Charlotte şi Louis.

mamaplus