mamaplus

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc un copil și i-au găsit deja un nume de alint

-
//
10.12.2020

Dacă tot s-au logodit recent, de ziua de naștere a Cleopatrei, tinerii însurăței visează deja cu ochii deschiși la luna de miere și la urmași. Cleopatra spune că nunta este programată pentru vara anului viitor, în cazul în care situația actuală va merge în direcția cea bună. Pe de altă parte, Edward mărturisește că își dorește foarte mult un copil și chiar i-a găsit un nume de alint.

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a spus Edward Sanda.

Se pare că cei doi și-au ales deja și nașii, fiind vorba despre comediantul celebru în România, Dan Badea și soția lui. Dincolo de partea organizatorică și pregătirile pentru marele eveniment, Cleopatra și Edward se gândesc și la un copilaș…

“Trebuie să treacă niște ani. Trebuie să ne ocupăm de carierele noastre și o să vină și Cleduțul”, a spus Edward cu zâmbetul pe buze.

 
mamaplus

Totodată, Cleopatra a mărturisit că nu își vede viața fără Edward Sanda și vrea să îmbătrânească alături de el.

„Ne-am dat seama, cu timpul, că noi chiar suntem făcuți unul pentru altul. Nu m-aș fi gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care eu o să îmi petrec viața până la sfârșit este omul acela pe care eu l-am întâlnit și cu care am împărțit scena, acum șase ani. Asta e incredibil! Eu am rămas șocată când am realizat lucrul ăsta. Noi am avut foarte multe lucruri în comun și foarte multe legături. 

Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă. Prima dată, ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine”, a declarat Cleopatra Stratan.