mamaplus

Caz șocant la Hîncești. O fetiță de 5 ani ar fi fost violată de către propriul bunic

-
//
04.02.2024

Un bărbat a fost reținut de oamenii legii, după ce și-ar fi violat nepoata minoră. Cazul a avut loc la data de 31 ianuarie curent, într-o localitatea din raionul Hîncești, iar pe mâna poliției individul a fost dat de către nora sa peste două zile și la insistența medicilor, după ce micuța a fost preluată de o ambulanță, susțin sursele PulsMedia.MD.

mamaplus

Potrivit surselor apropiate anchetei, este vorba despre un individ în vârstă de 65 de ani pe care nora sa l-a lăsat să aibă grijă de fiica ei de 5 ani cât ea a plecat la magazin.

Când femeia s-a întors acasă, l-ar fi prins pe individ în bucătărie în timp ce își închidea fermuarul la pantaloni, iar pe fiica sa de 5 anișori goală.

Femeia de 28 de ani nu a sesizat imediat organele de drept, ci a telefonat rudele bărbatului și le-a comunicat despre cele întâmplate, iar acestea la rândul lor ar fi insistat ca să nu anunțe poliția despre caz pentru a nu strica imaginea familiei, dar și pentru faptul că individul este în vârstă și ar exista riscul să-și pună capăt zilelor.

Două zile mai târziu, la data de 2 februarie curent, micuța a început a acuza dureri în zona intimă, iar mama sa a fost impusă de circumstanțe să solicite intervenția unui echipaj medical.

Copila a fost preluată de o ambulanță și a fost transportată la Spitalul raional Hîncești pentru a-i fi acordat ajutor medical necesar, iar la insistența medicilor, femeia ar fi sesizat și poliția despre faptul că socrul său i-a violat fiica de 5 anișori.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornită o cauză penală

Potrivit reprezentanților administrației, familia face parte din categoria social-vulnerabilă, locuiau în aceeași casă cu individul reținut, dar și mai au la întreținere un copil de 3 ani.