mamaplus

Bucurie mare în familia Rodicăi Ciorănică! „Nick este al patrulea nepoțel pentru părinții mei.”

-
//
26.01.2021

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din Republica Moldova, Rodica Ciorănică, e în culmea fericirii după ce sora ei, Luminița, a născut.


Luminița are 41 de ani și e stabilită la Sibiu, iar acum a devenit mamă pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut de jurnalistă, printr-o postare pe pagina sa de Instagram.


Rodica a publicat câteva fotografii din arhiva familiei, iar în descrierea imaginilor, a lăsat un mesaj extrem de emoționant:

„Azi am așa o bucurie! Sora mea de la Sibiu, Luminița, a devenit mamă de băiat pentru a doua oară. La 41 de ani! Nick este al patrulea nepoțel pentru părinții mei. Eu rămân fiica care le-a adus nepoțica. Exclusivitate!... Abia aștept să ajung la Sibiu. Sora mea a plecat să facă facultatea acolo la 16 ani. Și a rămas. Este cea care s-a întalnit cu părinții mult mai rar decât eu și Violina, mezina. E cea mai dorită de ei. Dar, cum zice mama, important e că e fericită acolo! Deci, bine ai venit pe lume, Nicușor!”


Postarea a acumulat o mulțime de aprecieri, urmăritorii Rodicăi grăbindu-se să o felicite și să-i ureze copilului mult noroc în viață.


Rodica Ciorănică este jurnalistă și fondatoarea „New Vip Magazin” și „Red by Rodica Ciorănică”. Ea a fost căsătorită cu Sergiu Gavriliță, care s-a stins din viață la doar 45 de ani. Jurnalista are o fiică, Paula, în vârstă de 18 ani.


 

mamaplus