mamaplus

Baby Shower surpriză pentru Anișoara Loghin! Primele poze de la petrecere

-
//
12.02.2021

Frumoasa prezentatoare TV Anișoara Loghin se pregătește să devină mamă de băiat în viitorul foarte apropiat. Spunem asta, pentru că a ajuns pe ultima sută de metri cu sarcina, iar tradiția zice că în această perioadă ar fi bine să dai și o petrecere în cinstea mamei și a copilașului din burtică. Zis și făcut. Prietenele Anișoarei sunt foarte responsabile și au organizat o mică petrecere ”ca între fete” (și băieți), iar viitoarea mămică a rămas foarte încântată și plăcut surprinsă de acest gest frumos.

mamaplus
mamaplus

Petrecerea a avut și un dress code, astfel încât invitatele s-au îmbrăcat în alb, iar Anișoara a purtat un tricou tematic, cu un bebeluș drăguț pe burtică.

mamaplus

Nu a lipsit nici tortul de sărbătoare, care a fost colorat simbolic în albastru deschis, semn că micul prinț își va face apariția foarte curând, mai exact la începutul primăverii.

mamaplus

Într-un interviu în care a anunțat că este însărcinată, Anișoara Loghin a menționat că își dorește mult un copil sănătos, dar îi este teamă că va fi o mamă severă...

”Mie mi-e frică că o să fiu destul de severă, dar pentru asta o să-l aibă pe tatăl său, să-l alinte. Cei care mă cunosc știu că eu, pe cât pot iubi de mult, iubirea mea nu se reflectă prin multă gingășie. Dar, s-ar putea să se schimbe lucrurile între timp... Eu am un mare dubiu: dacă vreau să cresc un copil deștept sau un copil fericit, pentru că am impresia că între cele două uneori există o limită tare fină.”, mărturisește Anișoara.

Menționăm că prezentatoarea TV Anișoara Loghin este căsătorită cu fotbalistul Radu Gînsari.