mamaplus

Anișoara Dabija despre Nicolae Botgros: "Este un tată perfect. Este zilnic alături de ea, mergem la grădiniță, iese la plimbare"

-
//
14.11.2022

Anișoara Dabija adunat în jurul său multe discuții, iar de cele mai mult ori cu jumătate de glas. În cadrul emisiunii „Iubește Viața” de la TV8, interpreta de muzică populară a dat jos toate măștile și a povestit despre fiica sa Nicoleta și relația pe care o are cu tatăl acesteia, maestrul Nicolae Botgros, despre care spune că a apărut în viața sa, când îi era cel mai greu.

Artista susține că această binecuvântare, le-a oferit amândurora șansa de a se bucura încă odată de un copil. Anișoara Dabija spune că Nicolae Botgros este un tată perfect, care a apărut în viața interpretei când i-a fost ei cel mai greu.

„Dacă eu o iubesc extraordinar de mult, ce să mai zic de maestrul. Viața ne-a oferit șansa să ne mai bucurăm încă odată de acest copilaș. Maestrul o iubește extraordinar de mult... Este zilnic alături de ea, mergem la grădiniță, iese la plimbare. Este un tată perfect, dintotdeauna am observat dragostea asta a maestrului față de copii. 

Maestrul a venit în viața mea când mi-era cel mai greu, când nu mergea căsnicia și eram deprimată și eram într-un punct foarte greu și urât. Maestrul este un om foarte bun și un psiholog foarte bun, care m-a ajutat foarte mult să ies din acea perioadă. Dacă nu era Nicoleta, nu știu dacă ieșeam cu adevărat din acea poveste pe care am trăit-o și dacă aveam puterea de a merge mai departe, fiindcă mereu îmi era frică că nu mă voi descurca cu doi copii”, a dezvăluit interpreta de muzică populară.

mamaplus
mamaplus

Deși a născut o fetiță, care i-a schimbat radical viața și de care se bucură în fiecare zi, Anișoara Dabija regretă cel mai mult că a făcut-o să sufere pe regretata soție a maestrului Nicolae Botgros, Lidia Bejenaru.

„Din toată povestea asta, regret și îmi pare rău că a suferit doamna Lidia. Se mai spunea că eram prietene, dar nu puteam să fim noi prietene, pentru că eram generații diferite. Eram colege și ne înțelegeam bine și din toată această poveste nu cred că am greșit cuiva, chiar nu am greșit nimănui, decât îmi pare rău și regret că am făcut să sufere doamna Lidia, ca femeie, ca om, pentru că eu i-am luat ce avea ea mai de preț și nu știu dacă am reușit să-i iau, până la urmă eu am cedat pentru dumneaei și nu am vrut să mă implic mai mult decât trebuie, ca ei să rămână și maestrul să rămână în familie. Eu am ales să îmi primesc toate pietrele în cap și să-i dau viață acestui copilaș și să-l bucur pe maestru, pentru că el chiar și-a dorit-o”, a mai dezvăluit pentru TV8, interpreta Anișoara Dabija.