mamaplus

Andreea Bălan, despre o nouă posibilă relație: „Nu îmi doresc să îmbătrânesc singură”

-
//
15.04.2020

Andreea Bălan care s-a despărțit de George Burcea, tatăl fetițelor sale, se arată deschisă către o nouă relație, la un moment dat. Vedeta susține că nu vrea să îmbătrânească singură.

Păreau fericiți și se numărau printre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, însă povestea lor de dragoste s-a terminat mai curând decât mulți se așteptau. Nimeni nu se aștepta ca doar la câteva luni de la căsătorie și după 5 ani de relație, Andreea Bălan și George Burcea să ia decizia de a se despărți.

Au două fete împreună și acest lucru îi va lega pe viață, însă despărțirea este un fapt deja. Nu pot divorța momentan din pricina pandemiei de coronavirus, însă de îndată ce situația va reveni la normal, cel mai probabil cei doi vor continua formalitățile.

Andreea Bălan și-a luat fanii prin surprindere și a menționat într-un interviu online că este pregătită să-și refacă viața. Nu se închide în fața unei noi relații, mai ales că este tânără și are nevoie de un partener aproape. Artista precizează că nu vrea să îmbătrânească singură.

„Sunt tânără. Îmi doresc la un moment dat să am și eu un partener. Nu îmi doresc să îmbătrânesc singură”, a declarat Andreea Bălan pe YouTube, potrivit spynews.ro.