mamaplus

Andra pune capăt zvonurilor conform cărora ar fi din nou însărcinată

-
//
04.08.2021

Andra a răspuns unei întrebări care se află pe buzele multor admiratori, și anume dacă este însărcinată. În ultima vreme, au existat speculații potrivit cărora artista și partenerul ei, Cătălin Măruță, ar urma să devină părinți din nou.

Andra a avut recent o apariție televizată, unde a ținut să lămurească zvonurile care au tot circulat cu privire la o presupusă sarcină și să spună adevărul.

Artista a declarat că nu va deveni din nou mamă, însă a menționat faptul că dacă va fi însărcinată, nu va păstra acest lucru secret.

„Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie am gătit, am mâncat şi mulți oameni pe care îi cunosc spun că s-au îngrășat în pandemie și eu sunt unul dintre acei oameni. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu sunt, dragilor. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă”, a declarat Andra.