mamaplus

Anca Serea este însărcinată cu al șaptelea copil? Detaliul care a dat-o de gol

-
//
11.05.2021

Anca Serea este mămică a șase copii superbi, iar ultimele poze postate de vedetă pe contul său de Instagram i-a făcut să creadă ca al șaptelea copil este pe drum. Deși familia lor e una numeroasă, Anca Serea a spus deseori că nu exclude ideea de a deveni din nou mamă. Atunci când vine vorba de ordine și disciplină, Anca a mărturisit în trecut că Adi este cel care îi strunește pe copii, ea fiind mai blândă cu ei. 

În urmă cu puțin timp, Anca a postat pe contul său de Instagram o serie de 3 fotografii cu doi dintre micuții ei, în timp ce se uitau la desene. În poze, Anca poartă o rochie înflorată, cu decolteu în V, care pare că îi vine destul de mulată pe burtică. În plus, Anca tinde să-și ascundă burtica în ultima perioadă, iar urmăritorii săi au observat acest lucru.

mamaplus

Într-un interviu acordat la sfârșitul anului trecut de Anca, ea a declarat că își dorește încă un copil.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”,  a mărturisit Anca Serea, pentru un post de televiziune.

Anca Sînă Serea este căsătorită cu Adi Sînă, solistul trupei Akcent. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de draoste, iar rodul iubirii lor s-a materializat în cei șase copii pe care îi au. Cei doi soți se pot considera cei mai bogați oameni, având șase copii superbi. Atât Adi, cât și Anca arată de parcă anii nu au trecut peste ei, fiind la fel de tineri și în formă ca întotdeauna.

mamaplus