mamaplus

Anatol Durbală alături de familia sa, într-o ședință foto de Crăciun: “ Copiii cresc atât de repede și atât de mult că tocmai se aude cum cresc”

-
//
11.12.2023

Anatol Durbală, Olesea Sveclă și cei doi copii ai lor au îmbrăcat straie de sărbătoare și s-au lăsat fotografiați pe fundalul unui decor spectaculos de iarnă.

mamaplus

Actorul a publicat mai multe poze în spiritul sărbătorilor de iarnă și a scris un text emoționant despre trecerea timpului.

“- Anul acesta trebuie să împodobim bradul mai devreme, să reușească să se bucure mai mult copiii de el, îmi strigă Olesea din prag. Of, m-am îmbrăcat în paltonul tău…
- Și eu ieri m-am îmbrăcat într-al tău. Dacă-s negre amândouă…
- Hai, Durbală, pa!
Are repetiție la Teatru, miercuri e premiera, de aia nu prea nimerește în paltoane. Ce-a zis? Ah, da… să împodobim bradul mai devreme. 
Bine, îmi zic în minte. Anul acesta o să avem brad mai devreme. Deci… luni nu, că am șnur, marți am examen, miercuri și joi e premiera spectacolului Olesei. Vineri tot nu, că o să am de lucru mult la televiziune. Sâmbătă avem amândoi spectacol…. 18, 19, 21… nu…
O, marți, pe 26! Superb, concluzionez eu: marți pe 26! Apoi îmi dau seama că în an am împodobit bradul pe 24… Asta se numește “mai devreme”?…
Fuge timpul.
Zboară.
Se evaporă.
Mă tem că în loc de “Crăciun fericit!” o să zic din inerție “Hristos a înviat!” Păi, cât mai e până de Paști? Mai merită de împodobit bradul? Poate mai bine să mă duc la piață după vopsea de ouă?…
Fuge timpul.
Zboară.
Se evaporă.
Dar copiii cresc. Ei nu ne întreabă de examene și premiere. Cresc atât de repede și atât de mult că tocmai se aude cum cresc. Copiii. Mai repede ca brazii.
Și totuși un lucru “sărbătoresc” am reușit: am făcut o serie de fotografii în care am pozat așa, de parcă nu am avea examene, premiere și paltoane identice. Sub un brad străin, cu cutii goale dar care arată pline cu cadouri parcă, ne-am scăldat în luminițe care ard într-una. Important că ne-am simțit așa de bine și am pus amintiri pe stick și pe inimi. 
Și asta mulțumită băieților harnici și insistenți ca Nicolae Covercenco de la For You PhotoStudio.
Mulțumim pentru poze.

Sărbători fericite tuturor!
Fug și eu.
Știți ce mă bucură? Olesea și-a luat paltonul ei așa că eu sigur n-o să-l încurc pe-al meu.”

mamaplus