Anastasia Lazariuc, despre tatăl copiilor ei, care a ales paharul în defavoarea familiei

Anastasia Lazariuc, despre tatăl copiilor ei, care a ales paharul în defavoarea familiei

-
//
15.02.2018

Prima dragoste a Anastasiei Lazariuc a fost soțul său, Gheorghe Crigănuță, alături de care a trăit 14 ani. Din dragostea lor au venit pe lume Ileana și Andrei. Artista a recunoscut că și-a dorit să trăiască lângă el toată viața, însă lucrurile nu s-au așezat așa cum și-a dorit.

Anastasia Lazariuc, despre tatăl copiilor ei, care a ales paharul în defavoarea familiei

„Am fost împreună 14 ani. Ne-am ştiut din şcoală, am fost colegi de şcoală, în clase paralele, a fost dragoste la prima vedere, prima mea dragoste, l-am aşteptat din armată, o dragoste frumoasă, curată și pură. Am crezut şi mi-am dorit să fie pe viaţă. Lucrurile, în schimb, nu au mers aşa. De multe ori m-am gândit – dacă aş fi fost fericită în familie, cred că nu mi-aş fi dorit carieră. Eu am făcut lucrul acesta pentru că nu am avut satisfacţie în familie şi atunci tot elanul meu, toată dorinţa mea a fost muzica”, a declarat Anastasia pentru Libertatea.

„Nu i-am dat niciodată motive să fie gelos. Iar el era înalt, frumos și deștept… Înțelept n-a fost, pentru că dacă era, nu ne despărțeam. L-am iubit. Eram din același sat, am învățat în aceeași clasă. Am fost o soție cuminte și o mamă prezentă în viața copiilor mei. Am făcut tot posibilul să mă împart corect între profesie și familie. Dar, probabil, nu poți obține totul de la viață. Undeva trebuie să pierzi. Iar eu mi-am pierdut soțul“, a mai declarat Anastia, precizând că soțul ei,  Gheorghe Cringănuță, de care a divorțat în anul 1990, căzuse în patima alcoolului.

Anastasia Lazariuc, despre tatăl copiilor ei, care a ales paharul în defavoarea familiei

Ileana Lazariuc a suferit enorm pentru că tatăl ei nu a fost lângă ea

”Nu am avut parte de siguranţă, pentru că de fiecare dată atunci când am crezut s-a dovedit a fi o iluzie şi iarăşi am ajuns la concluzia că trebuie să mă bazez doar pe mine”, a spus Anastasia.

“Ştiu că m-a iubit. Şi eu l-am iubit mult, dar nu puteam să mai trăiesc aşa. Am încercat tot ce s-a putut, dar , între mine şi pahar, el a ales paharul! Ca mamă, a trebuit să lupt pentru copiii mei şi să le ofer un viitor. Ce femeie nu ar face acelaşi lucru? Eu nu am plecat pentru că mi-am dorit o carieră. Am vrut doar să am o familie, iar acest lucru nu a fost posibil”, a mai mărturisit artista și în emisiunea „Veranda” de la JurnalTV.

Gheorghe Crigănuţă s-a stins din viață în 2013, însă cei doi copii ai lor țineau legătura el. ” Copii au ținut mereu legătura cu el, l-au ajutat cu ce-au putut până în ultima clipă”,  am ai adăugat ea.

Ileana Lazariuc a recunoscut în mai multe ori că a suferit foarte mult în copilărie pentru că tatăl lor nu le-a fost alături.

”Chiar au fost multe momente când mi-a lipsit tatăl, dar cred că ele au compensat enorm… şi mama, şi bunica! Crăciun, zile de naştere, toate momentele importante… după ce am crescut, am mai ţinut eu legătura cu el, i-am arătat şi pozele cu copiii, şi-a văzut şi nepoatele, fratele meu are două fete. Acum, asta este o mare mulţumire de-a mea, că el şi-a cerut iertare şi eu l-am iertat!”, a spus Ileana.

Anastasia Lazariuc, despre tatăl copiilor ei, care a ales paharul în defavoarea familiei

Ileana Lazariuc, fiica artistei, trăiește acum la Monaco, alături de soțul său, Ion Ion Țiriac, dar și cei doi băieți ai lor. Mai mult, Anastasia a dezvăluit despre fiica ei că s-a schimbat foarte mult de când a devenit mamă și că aceasta își dorește iar să rămână însărcinată ca să facă și o fetiță. Despre Andrei, Anastasia spune că are o familie frumoasă și două fete minunate și încearcă să-și facă propriul business.

Sursa: libertateapentrufemei.ro