mamaplus

Amelia Uzun împlinește azi 10 ani! Ce urare i-a pregătit mama

-
//
31.01.2020

Frumoasa și talentata Amelia Uzun este astăzi sărbătorită, iar mămica ei, soprana Ana Cernicova nu a ezitat să îi transmită un mesaj emoționant, alături de un colaj exclusiv cu poze în care Amelia avea doar câteva zile.

La mulți ani, cea mai scumpă ființă din viața mea!!! Te ador și-i mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru acestă fericire de a fi mămica ta!!! Ești o comoară, ești mândria familiei noaste, ești un înger viu!!! Ambele am crescut in acești 10 ani... cu tine am aflat ce înseamnă sa fii mamă, să iubesti necondiționat, să suferi dureri insuportabile și apoi să plângi de fericire, m-ai învățat sa fiu mai răbdătoare, mai responsabilă și mai puternică. Cu tine am devenit mai încrezătoare și mai frumoasă))) Te iubesc din tot sufletul, iubita mea fetiță!

Cu siguranță că atât Valentin Uzun cât și Ana Cernicova se mândresc mult cu fetița lor, Amelia moștenind pe deplin talentul și dragostea pentru muzică. La vârsta ei are în palmares câteva premii importante la concursuri naționale și internaționale, este o elevă sârguincioasă și… adoră să cânte.