Aliona Triboi a devenit mămică. Ce și-a luat în bagajul de maternitate

Aliona Triboi a devenit mămică. Ce și-a luat în bagajul de maternitate

-
//
01.10.2018

Fericire mare în familia interpretei Aliona Triboi și a actorului Ghenadie Gâlcă. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. Mami a lăsat pregătirea bagajului de maternitate pe ultima sută de metri. Noroc de specialiștii de la „Farmacia Familiei” și „Chicco”, care au ajutat-o cu sfaturi utile și i-au pregătit micuței primele daruri.

Pompa pentru sân Chicco

Pompa de sân cu clapeta Chicco Step Up New este cea mai nouă pompă de sân din gama de produse pentru alaptare Chicco. Extrem de eficientă în privința colectării laptelui matern și a confortului mamelor. Această pompă a obținut aprobarea din punct de vedere al calității în proporție de 91%, fiind testată atât Italia, cât și în Moldova.

Caracteristici:

– maner ergonomic – pentru eficiență în colectarea laptelui matern, fără efort și în cel mai rapid mod cu putință.

– cupa universală – pliabilă pe orice formă de sân; este îmbrăcată într-o membrană de silicon, moale, care aderă sânului într-un mod delicat, asigurându-i confort în timpul colectării laptelui matern, datorită masajului efectuat la nivelul acestuia. Pentru o eficientă și mai mare, membrana de silicon se poate înlătură, vacuumul pe sân efectuându-se la modul superlativ, astfel încât laptele se poate colecta într-un timp mult mai scurt și într-o cantitate mai mare.

– Se poate steriliza prin toate metodele de sterilizare (la rece: cu ajutorul Dezinfectantului Chicco pentru multiple utilizări sau la cald cu ajutorul Sterilizatorului electric Chicco pentru 6-7 biberoane). Manerul ergonomic și valva se pot steriliza doar la rece.

– Practica – foarte ușor de transportat și depozitat, datorită dimensiunii reduse; laptele matern se poate colecta în orice biberon Chicco Well Being sau Nature Glass, facilitand astfel hrănirea imediată a bebelusului prin montarea inelului și tetinei pe biberon.

– Ușor de manevrat – datorită design-ului clasic

– Datorita capacului etanș din interiorul pachetului, biberonul Chicco Well Being, care reprezintă totodată și corpul pompei, se transformă în recipient/container de stocare a laptelui matern, astfel încât puteți depozita în siguranță prețiosul lichid, fie în frigider (timp de 72 ore), fie in congelator (timp de 3 luni), păstrând astfel toate proprietățile nutritive ale acestuia. Laptele matern depozitat în cele două condiții amintite anterior, nu se fierbe și nici nu se încălzește la cuptorul cu microunde. Pentru siguranță si confort, puteti utiliza un încălzitor electric (Ex: Chicco-incalzitor digital Step Up)

– Componentele pompei sunt fabricate din polipropilena – BPA 0%

Chicco aerosol

Aparat pentru nebulizator  Chicco Ursuleț

Terapia cu aerosoli este indicata pentru tratarea inflamațiilor căilor respiratorii, ca de exemplu: răceli, congestii nazale, precum și în cazul inflamațiilor tractului respirator inferior (bronhii si plămâni).

Caracteristici si beneficii:

– aparat pentru  nebulizator  cu piston Chicco

– practic și funcțional, conceput special pentru adulți și copii în egală măsură.

– măștile confecționate din silicon foarte moale și delicat sunt disponibile în 2 mărimi.

– cea mai mică mască garantează o potrivire perfectă pe fața micuțului tău, chiar și nou-năsut, și oferă confort maxim pe toată durata terapiei.

– masca mai mare se potrivește pentru adulți sau copii mai mari.

– nebulizează rapid 1 ml în 5 minute.

– design conceput pentru bebeluși pentru a le distrage atenția datorită figurinei amuzante, optimizând eficacitatea terapiei.

– pachetul conține și un tub pentru gură, dar și unul pentru nas

– dispune de un sistem practic pentru depozitare accesorii chiar în baza nebulizatorului.

– în terapie se poate utiliza produsul Chicco „soluție nazală sterilă Chicco PhysioClean” (ser fiziologic predozat în fiole de plastic de 2 ml, pentru a evita irosirea acestuia).

Umidificator Chicco cu aer rece Humi Fresh

Umidificatoarele cu abur rece utilizează tehnologia cu ultrasunete și un sistem de vibrații de înaltă frecvență pentru a nebuliza particule fine de apă în cameră și pentru a crește nivelul umidității în aer.

Chico Humi Fresh este un umidificator bazat pe tehnologia cu ultrasunete:
– nu afectează mediul înconjurator și de aceea este potrivit a se utiliza într-un apartament sau o casă de dimensiuni mai reduse.
– de asemenea, reprezintă o soluție excelentă pentru un climat uscat și cald, mai ales în timpul verii.
– mai mult decât atât, este silențios și nu deranjează somnul bebelușului.
– nebulizatoarele cu abur rece sunt foarte sigure deoarece nu prezintă riscul de arsuri.

CARACTERISTICI TEHNICE:
– dispune de un rezervor practic în care puteți însera diverse esențe plăcut mirositoare sau care ușurează respirația bebelușului atunci când este răcit.
– aburul rece previne apariția accidentelor de tipul arsuri ale pielii dacă se intră în contact cu acesta.
– durata de viață a bateriei: 8 ore
– dipsune de un buton de ajustare a fluxul de abur emis
– capacitate: aproximativ 2 litri de apă.

Produsele Chicco pot fi achiziționate în toate filialele ,,Farmacia Familiei”!