mamaplus

Zi specială pentru Cristina Gheiceanu! Fiica ei Adela împlinește, astăzi, un an

-
//
03.03.2020

Astăzi, Cristina Gheiceanu este copleșită de emoții. Acum un an, ea a devenit mămica Adelei, o fetiță adorabilă pe care o vedem cu toții în fotografiile pline de culoare de pe rețelele sociale.

Cu acest prilej deosebit, bloggerița i-a transmis fiicei un mesaj plin de iubire. Rolul de mamă, susține Cristina, i-a schimbat viața complet.

„Eu nu pot să cred că fetița mea a împlinit astăzi un an! Viața mea s-a schimbat complet. Sunt atât de obosită cum n-am mai fost niciodată. Nu-mi amintesc când ultima oară am dormit o noapte întreagă și nici când am mâncat, ultima dată, fără să mă grăbesc, dar ceea ce știu sigur că n-am mai fost atât de fericită! Știu ce înseamnă iubirea adevărată. Dumnezeu știe cât de mult iubesc la ea degețelele, zâmbetul, ochii. Tu ești fetița mea perfectă! Indiferent de orice, voi fi mereu acolo pentru tine!”, a mărturisit jurnalista.

La un an de la apariția micuței Adela, Cristina și-a amintit cu drag de burtica de graviduță și a publicat o fotografie făcută cu doar câteva ore până la naștere.

mamaplus

Cristina Gheiceanu și Ovidiu Mendizov locuiesc de câțiva ani în Elveția și sunt cei mai fericiți părinți alături de fiica lor.

Amintim că, la data de 3 martie 2019 s-a născut Adela - unul dintre cele mai importante evenimente din viața cuplului.

mamaplus