Unde poți merge în acest weekend? 6 recomandări

Unde poți merge în acest weekend? 6 recomandări

-
//
17.05.2017

Sperăm să avem parte de soare în weekendul următor, pentru a ne distra pe cinste. Și sâmbătă, și duminică, se vor desfășura mai multe evenimente atât pentru maturi, cât și pentru pici, de la care ar fi păcat să lipsim. Iată ce te așteaptă în zilele de odihnă:

Unde poți merge în acest weekend? 6 recomandări

Noaptea Europeană a Muzeelor

Muzeul Naţional de Artă al Moldovei vă invită să participaţii la manifestări prilejuite de Noaptea Europeană a Muzeelor. Evenimentul a fost iniţiat în anul 2005 de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa. În prezent, evenimentul este patronat de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor. Muzeul Naţional de Artă al Moldovei a elaborat un vast program cultural, care va începe la ora 18.00 şi va dura până la 00.00, oferind, astfel, vizitatorilor posibilitatea de a cunoaşte patrimoniul cultural şi de a participa la diverse activităţi cultural-educaţionale.

  • Data: 20 mai
  • Adresa: Muzeul Național de Artă
  • Ora: 18:00 - 0:00

Unde poți merge în acest weekend? 6 recomandări

Olympic Fest

Olympic Fest – sărbătoarea sportului pentru toți este un eveniment de proporţii, ce întrunește în fiecare an în Piața Marii Adunări Naționale mii de oameni, indiferent de abilități sportive, vârstă sau ocupație, pentru a celebra valorile Olimpice de excelență, prietenie și respect. Timp de o zi, PMAN se transformă într-un ”carnaval” al sporturilor, participanții având ocazia să practice alături de cei mai buni sportivi și antrenori diverse probe sportive, precum taekwondo-ul, trânta, tenisul, tirul cu laser, scrima, karate-ul, baschetul, atletismul, fotbalul, tenisul de masă sau badmintonul.

  • Data: 20 mai
  • Loc: Piața Marii Adunări Naționale
  • Ora: 15:00 - 21:00

Unde poți merge în acest weekend? 6 recomandări

FOOD & DRINKS

Expoziția internațională specializată "Food & Drinks" care se desfășoară la C.I.E. "Moldexpo" este singura expoziție internațională de produse alimentare în Republica Moldova. De-a lungul anilor, expoziția s-a impus ca spațiu excelent pentru stabilirea relațiilor și contactelor în domeniul industriei alimentare. Aici, vizitatorii și participanții pot avea contacte directe cu specialiști de înaltă calificare și se pot familiariza cu cele mai noi tendințe ale pieței.

  • Data: 20-21 mai
  • Loc: Centrul Internațional de Expoziții "MOLDEXPO"
  • Ora: 10:00-18:00

Unde poți merge în acest weekend? 6 recomandări

Rugo Carneval în aer liber

Rugo Carneval se va desfășura în aer liber, iar invitatul special este interpreta de peste Prut, Delia, cu show-ul său incendiar “Essence of PsiheDelia”. Pe lângă show-ul excepțional, la eveniment vor fi amenajate mai multe zone de activități atât pentru adulți, cât și pentru copii, astfel încât să aveți parte de o zi minunată cu familia și prietenii.

  • Data: 20 mai, ora 13:00 - 23:00
  • Loc: Grădina Botanică

Mai multe detalii găsești pe pagina de facebook a evenimentului

Unde poți merge în acest weekend? 6 recomandări

Festivalul Mai Dulce

Cel mai dulce festival din Estul Europei revine cu o nouă ediție, scăldată în deserturi savuroase. Echipa Klumea, în frunte cu Nata Albot și Viorica Nagacevschi aduc un omagiu dulcișorului tradițional, ne vor face cunoștință cu deserturile internaționale și vor populariza deserturile raw-vegane.

  • Data: 21 mai 2017, ora 12.00;
  • Loc: Vlaicu Pârcălab colț cu Veronica Micle, Chișinău;
  • Preț la intrare: 50 lei/ adult.

Mai multe detalii găsești pe pagina de facebook a evenimentului.

Unde poți merge în acest weekend? 6 recomandări

Ludoteca Bibliotecii ”Transilvania” – filiala B.P. Hașdeu

Jocurile oferă copiilor multe satisfacții și bucurii, acestea au o importanță deosebită pentru dezvoltarea fizică și intelectuală a copilului. Jucându-se, copilul vorbește, se mișcă, cunoaște obiecte noi și destinația acestora, apelează la capacitățile sale creative. În timpul jocului se dezvoltă și memoria copilului, atenția lui, imaginația și inventivitatea.

  • Data: 20- 21 mai
  • Adresa: Ludoteca Bibliotecii ”Transilvania” – filiala B.P. Hașdeu
  • Ora: 10:00-18:00

Unde poți merge în acest weekend? 6 recomandări

Sursa: Mamaplus.MD