mamaplus

Una din membrele trupei Spice Girls își duce bărbații la medic înainte să facă sex cu ei

-
//
13.12.2019

Este vorba despre Mel B – șatena focoasă din trupa Spice Girls, recent reunită. Vedeta în vârstă de 44 de ani a explicat că face acest lucru cu noii ei iubiți pentru a se asigura că nu au boli cu transmitere sexuală.

„Consider că este important să porți această conversație înainte să întreții relații sexuale. Eu am făcut-o. Am avut mai multe întâlniri și când am văzut că lucrurile se îndreaptă în acea direcție le-am spus să mergem la clinică. Pot să vă mai spun că la vremea ei, mama mea făcea la fel”, a spus cântăreața. Mai mult, spune că întotdeauna are un pachet de prezervative în poșetă. Cine știe când are nevoie?

mamaplus

Melanie Brown, cunoscută ca Mel B de la Spice Girls, s-a aflat în centrul unui mic scandal în urmă cu câteva luni, după ce a declarat că a avut o aventură cu colega ei, Geri Horner.

„O să mă urască că am recunoscut asta pentru că ea este acum la casa ei, dar nu a fost ceva serios. Eram cele mai bune prietene. S-a întâmplat pur şi simplu şi am râs despre asta şi asta a fost”, a mai spus Mel B, adăugând că Geri are „sâni frumoși”.