mamaplus

Una caldă, alta rece. Felicia Sârbu – o mămică împlinită, dar cu ghinion în dragoste

-
//
27.09.2019

Prezentatoarea TV este o mămică împlinită, iar în această lună, fiica ei Casandra a împlinit 3 anișori. Cu această ocazie, Felicia a scris un mesaj emoționant pe Instagram în care își exprimă toată dragostea pentru micuța ei. Cu toate acestea, viața ei personală are de suferit în ultima vreme...

mamaplus

Casandra este rodul iubirii Feliciei cu fostul său soț, Eugen Poplinskyi. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2016, iar cu trei luni mai târziu, a apărut pe lume fetița.

Căsătoria celor doi nu a durat prea mult timp, pentru că au divorțat după doar un an și jumătate de când și-au legat destinele.

mamaplus

Mai târziu, Felicia s-a iubit cu regizorul Roman Burlaca, dar se pare că au reușit deja să se despartă.

Într-o emisiune televizată, Roman a fost fost foarte sincer și a dat toate cărțile pe față: „De Felicia Sârbu? Da, ne-am despărţit, deja de o perioadă bună de timp. Dacă sunt cu altcineva acum, nu vreau să vorbesc despre asta, nu pentru că Da sau pentru că Nu. Eu sunt Roman Burlaca, indiferent cu cine sunt, cum sunt, de asta nu vreau să fiu perceput altfel. Un singur lucru vreau să-l spun – respect nespus de mult orice om care a fost în viaţa mea, este şi urmează să fie. Atât”

Sursa: mamaplus.md