mamaplus

Un pedofil costumat în Moș Crăciun a pus pe jar un oraș întreg

-
//
05.12.2019

Un pedofil va petrece Crăciunul în spatele gratiilor, după ce a păcălit mai mulți copii să se pozeze cu el, îmbrăcat fiind în Moș Crăciun.

Stephen Brown, în vârstă de 40 de ani, le cerea bani copiilor pentru a face poze împreună, în afara unui magazin de pe o stradă aglomerată din Newcastle, chiar dacă făcea obiectul unui ordin de prevenire a infracțiunilor de natură sexuală emis de o instanță din Marea Britanie, în 2012.

Personalul magazinului a devenit bănuitor când au văzut cum se poartă cu cei mici, așa că au chemat poliția. Aceștia au descoperit că, de fapt, bărbatul era un pedofil cunoscut, cu antecedente, ce fusese condamnat pentru mai multe infracțiuni de natură sexuală, inclusiv deținerea de imagini indecente, realizarea unor imagini indecente și incitarea unui copil să efectueze un act sexual.

Potrivit ordinului emis de instanță la eliberarea sa, în ianuarie 2017, bărbatului nu i s-ar fi permis niciun contact cu copiii, fără acordul părinților acestora, ori ale tutorilor. Acum, Stephen Brown s-a întors la închisoare, unde își va petrece cel puțin sărbătorile de iarnă. 

mamaplus