Un diagnostic de încredere pentru cei dragi

Un diagnostic de încredere pentru cei dragi

-
//
10.02.2014

La fiecare 2 ore în Moldova o mamă, o soră, un bunic sau un prieten  drag este diagnosticat cu diferite forme de cancer. Peste 8000 de moldoveni duc anual o luptă aprigă cu maladia grea. Din păcate, mai mult de jumătate dintre ei se sting din viaţă, pentru că din neglijenţă, necunoaştere sau indiferenţă, au cerut prea târziu ajutorul medicilor.

Un diagnostic de încredere pentru cei dragi

Cancerul mamar deţine poziţia fruntaşă în topul formelor de cancer care afectează femeile, iar cel colorectal - bărbaţii. Riscurile îmbolnăvirii sunt preponderent dominante la persoanele care au depăşit vârsta de 40 de ani. Totuşi, în ultima perioadă s-a atestat o creştere a pacienţilor diagnosticaţi cu diferite forme de cancer şi în rândul tinerilor. Un examen medical poate salva cu siguranţă o viaţă, dacă maladia este depistată la timp.

Alege o viaţă sănătoasă pentru cei dragi, îndeamnă-i să meargă la medic. Primul Spitalul privat din Republica Moldova anunţă reduceri de 30% pentru diagnosticarea  cancerului.

Astfel, în perioada 10 - 28 februarie, Medpark propune următoarele servicii:

  • Mamografie digitală a unei glande mamare: cost redus - 161 lei
  • Mamografie digitală a ambelor glande mamare: cost redus - 238 lei
  • Examen Ecografic transvaginal: cost redus - 175 lei
  • Examen Ecografic al prostatei (transrectal): cost redus - 182 lei

Pentru programări puteţi apela numărul de telefon:  0 22 40 00 40, în fiecare zi, între orele 8:00 - 19:00.

Centrul de imagistică Medpark dispune de echipamente performante şi poate asigura rapid diagnosticarea corectă a diverselor maladii.

***

Mamografia – este una dintre cele mai informative metode de diagnosticare a cancerului mamar. Recomandăm femeilor cu vârsta cuprinsă  între 40 și 60 de ani, să efectueze mamografia regulat, o dată pe an, pentru că anume la această vârstă riscul îmbolnăvirii de cancer mamar este cel mai mare.

Ecografia transvaginală (USG) - este o metodă de investigare sigură și lipsită de durere pentru depistarea timpurie a cancerului ovarian.

Ultrasonografia de prostată - este metoda cea mai informativă de diagnosticare a patologiilor genitale masculine. Investigaţia este recomandată anual, tuturor bărbaţilor cu vârsta de peste 50 de ani.