mamaplus

Un copilaş de 2 ani s-a rupt din brațele tatălui său și a ajuns sub roțile unei mașini

-
//
11.02.2020

Un tată şi-a văzut copilul de doi ani spulberat de o maşină. Nenorocirea s-a produs duminică, 9 februarie, în municipiul Suceava. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere video. Accidentul rutier s-a produs duminică seară, în cartierul Iţcani, din municipiul Suceava.

Tragedia s-a produs în doar câteva clipe. Tatăl și copilul așteptau la semafor pentru a trece strada regulamentar, când la un moment dat, copilul a fugit brusc de lângă el și a ajuns în faţa unei maşini. Tatăl său a încearcat să-l salveze, dar nu a reuşit.

Micuţul a fost spulberat de un şofer care circula pe direcţia Suceava - Rădăuţi. După impact, copilul a fost proiectat la câteva zeci de metri distanţă de zebră sub privirile îngrozite ale martorilor. 

Părinţii băieţelului au fugit imediat ca să-l ridice de pe asfalt. Micuţul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”. Starea lui este foarte gravă, fiind internat în comă la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. 

Într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Suceava se arată că şoferul de 52 de ani, din comuna Brodina, judeţul Suceava, n-a părăsit locul accidentului. În plus, el a fost testat cu aparatul atilotest, iar rezultatul a ieşit negativ.