mamaplus

Un copil a fost la un pas de moarte după ce a rămas cu limba blocată într-o sticlă

0
//
26.07.2019

Un băiat în vârstă de șase ani din Anglia a fost pe punctul de a muri după ce limba lui s-a blocat în capacul de plastic al unei sticle.

mamaplus

Riley Wooff stătea pe scaunul din spate al mașinii când a început să țipe că limba lui s-a blocat în sticlă și a implorat-o pe mama lui să sune la ambulanță, potrivit The Sun. Mama băiatului a încercat să-l elibereze, dar când și-a dat seama ca nu poate, l-a dus imediat la o clinică, însă inițial nimeni nu a reușit să îndepărteze capacul.

„A fost cea mai înfricoșătoare zi din viețile noastre. Erau patru specialiști și zece doctori lângă patul lui, neștiind ce să facă”, a declarat mama sa.

După încercările eșuate, a fost alcătuită o echipă de zece medici, care au participat la operația care i-a salvat viața copilului, reușind să scoată în final obiectul. Înainte de intervenție, doctorii au avertizat că este o problemă serioasă și că putea muri.

După terminarea operației, limba băiatului era atât de umflată, încât nu o putea ține în gură. După o noapte petrecută în spital, copilul a fost externat, însă limba lui a rămas în continuare umflată și s-a făcut neagră. Băiatul a rămas și cu un defect de vorbire.

„Investigăm acest incident și îi dorim lui Riley însănătoșire grabnică”, a declarat un purtător de cuvânt al firmei producătoare de sticle.

Clare, mama băiatului, le sugerează și altor părinți să arunce sticlele asemănătoare celei folosite de Riley și îndeamnă compania care le produce să le modifice pentru a evita astfel de accidente.

Sursa: stirileprotv.ro