mamaplus

Un copil de șapte ani a decedat după ce a căzut într-o fosă septică aflată în curtea bisericii din localitate

-
//
04.12.2019

Tragedie în localitatea Buzd, județul Sibiu, România! Un copil a alunecat într-o fosă septică și a murit. Minorul avea șapte ani.

Copilul locuia cu părinții lui, în chirie, în curtea bisericii evanghelice din localitate. Din neatenție, băiatul a căzut într-o fosă septică neacoperită.

Minorul plecase după lemne la un depozit improvizat de familie, aflat lângă casa parohială, chiar deasupra fosei septice a căminului cultural.

„Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că locuința familiei minorului se află în cetatea bisericii evanghelice, în spatele căminului cultural din satul Buzd. În spatele acesteia se află o fosă septică, care era descoperită, fără capac. Acesta este locul unde a fost găsit căzut minorul”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Medicii veniți la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor minorului au stabilit că acesta suferise un stop cardio respirator. Copilul a fost dus de urgență la spital, însă nu a mai putut fi salvat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii și circumstanțelor în care s-a produs accidentul.