mamaplus

Un copil a ajuns în stare gravă la spital după ce s-ar fi intoxicat cu tort

-
//
24.05.2019

Un copil a ajuns în stare gravă la spital, iar mama presupune că fetița s-a intoxicat după ce a mâncat tort cumpărat de la un magazin din Capitală.

mamaplus

Medicii nu exclud că femeia are dreptate. Agenția Pentru Siguranța Alimentelor a pornit o anchetă în acest caz, iar reprezentanții supermarketului nu au răspuns la telefon, transmite Protv.md

Olga spune că miercuri dimineața a cumpărat două felii de tort dintr-un magazin din Chișinău. A mâncat împreună cu fiica sa de 3 ani, iar peste câteva ore ambele au început să se simtă rău, cel mai mult – fetița.  

Fiica ei a fost dusă cu ambulanța la Spitalul de Boli Contagioase pentru Copii unde a fost internată în reanimare în stare gravă, în timp ce mama a fost dusă la Toma Ciorbă. Ea, însă, a refuzat să rămână în spital.

Tânăra este convinsă că intoxicația a survenit din cauza prăjiturii, spunând că în ziua respectivă nu a mâncat altceva care să poată provoca asemenea probleme. Ea acuză reprezentanții magazinului de cele întâmplate. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Contagioase spune că acum copilul se simte mai bine și va fi transferat din secția de reanimare în alta.