mamaplus

Un bebeluș a fost scăpat din mâinile medicului, imediat după naștere

-
//
07.05.2019

Un nou-născut a fost scăpat de medicul care l-a adus pe lume, imediat după naștere. Derrick Rodgers, tatăl gemenelor, se afla în sala de operații și filma momentul venirii pe lume a fiicelor sale, când una dintre acestea a fost scăpată din mâini de doctor.

mamaplus

Fetița a căzut de la o înălțime de 9 centimetri, lovindu-se la cap de o masă.

La câteva zile după incident, părinții spun că au fost anuntați că fiica lor suferise o hemoragie a creierului, însă nu s-a putut determina dacă aceasta a fost cauzată de cădere sau de faptul că ea și sora ei au fost născute prematur.

„Doctorul nu a avut nicio reacție inițial, până când nu i-am spus că am înregistrat totul. Medicul mi-a cerut să vadă clipul, iar când i l-am arătat, a rămas mut”, a povestit tatăl gemenelor.

Reprezentanții spitalului au declarat că investighează incidentul, dar nu au oferit informații suplimentare.

Între timp, părinții au făcut o programare pentru a afla cât de gravă este hemoragia și dacă sângerarea a fost cauzată de cădere sau de nașterea prematură. Aceștia spun că își doresc să primească răspunsuri și scuze din partea medicului care le-a adus pe lume pe gemene și se gândesc să dea în judecată spitalul pentru teribilul accident.

Sursa