mamaplus

Un băiețel a muncit zi și noapte ca să achite datoriile cantinei școlare

-
//
06.02.2020

Copilul a plătit datoriile pe care cantina școlii le avea, astfel încât toți colegii lui să poată beneficia de masa de prânz. Micuțul, ajutat de mama lui, a confecționat aproximativ 800 de brelocuri personalizate pe care le-a vândut cu cinci dolari bucata. Într-un final, a fost acumulată suma de 4000 de dolari.

Nu a fost uşor, a depus ceva efort pentru a strânge acești bani, însă satisfacţia a fost pe măsura așteptărilor.
Ideea i-a venit micuţului Keoni, care a dorit să facă ceva special în „Săptămâna bunătății” a școlii. El s-a inspirat de la Richardback Sherman, cel care a donat mai mult de 26.000 de dolari pentru a acoperi datoria de prânz a studenților. Keoni a spus că a ales brelocurile pentru că „îi plac lanțurile cheie. Arată bine la rucsac”.

În timp ce gestul băiatului a început să circule, oamenii din mai multe state diferite au cumpărat lanțurile personalizate, a spus mama sa: „Am trimis brelocuri în Alaska, Rhode Island, Minnesota, Arizona, în toată țara. A fost o singură doamnă care a spus că dorește lanțuri cheie în valoare de 100 de dolari, astfel încât să le poată transmite oamenilor. A fost absolut uimitor cât de mult a susținut comunitatea întregul proiect”.

mamaplus
mamaplus