Un băieţel de 8 ani şi-a dus surioara de 4 ani la restaurant cu maşina

Un băieţel de 8 ani şi-a dus surioara de 4 ani la restaurant cu maşina

-
//
14.04.2017

Un băieţel de 8 ani din Ohio şi-a scos surioara mai mică (4 ani) la o plimbare pînă la McDonald's, folosindu-se de maşina părinţilor, pentru că li se făcuse poftă de hambrugeri, scrie The Independent.

Un băieţel de 8 ani şi-a dus surioara de 4 ani la restaurant cu maşina

Potrivit canalului de televiziune FOX 8, incidentul s-a pentrecut duminică seara, în jurul orei locale 20.00, după ce tatăl copiilor a ajuns la muncă şi s-a culcat mai devreme decît în mod normal.

Angajaţii restaurantului de tip fast food nu şi-au putut crede ochilor atunci cînd au văzut că un băieţel de 8 ani comanda nonşalant nişte burgeri, din spatele volanului.

Ofiţerul de poliţie Jacob Koehler a declarat pentru televiziunile locale că cei doi micuţi s-au hotărît să iasă la plimbare cu maşina după ce mama lor a adormit pe canapea.

Martorii care l-au observat pe băiat în spatele volanului au sunat imediat la poliţie. În mod surprinzător, băiatul i-a informat pe poliţişti că a învăţat să conducă după ce s-a uitat la mai multe filmuleţe pe YouTube.

Potrivit ofiţerului Koehler, băiatul a condus aproape 2 kilometri pînă la McDonald's prin intersecţii şi peste o cale ferată, fără să producă vreun accident. Martorii au declarat că micuţul chiar a respectat legislaţia auto şi s-a încadrat în limita de viteză.

Nu a fost depusă nicio plîngere.

“Nu a lovit absolut nimic tot drumul. A fost ireal”, a povestit poliţistul.

Sursa