mamaplus

Umilită și discriminată la concursul Miss World, pentru că are copil

-
//
02.12.2019

Modelul Veronica Didusenko din Ucraina, în vârstă de 24 de ani ar fi trebuit să-și reprezinte țara la Miss World, dar a fost refuzată, din cauza faptului că este mamă și nu a anunțat din timp organizatorii despre acest fapt. Veronica lucrează ca fotomodel și călătorește în toată lumea împreună cu fiul ei Alex, în vârstă de cinci ani.

Veronika susține că șefii francizei Miss World din Marea Britanie, încalcă Legea privind egalitatea din 2010 și a cerut să-și schimbe regulile de intrare „învechite”.

Ea a protestat vehement când a auzit motivul refuzului: „A fost cu adevărat umilitor când am fost descalificată. Eram foarte suparată. A trebuit să predau titlul, coroana și banii primiți. Nu-mi venea să cred că vor face așa ceva. De ce să mă descalifice pentru că am un fiu și am fost căsătorită anterior? Este șocant".

Femeia a recunoscut că nu a furnizat informații corecte despre viața sa personală înainte de a participa la concurs, însă organizatorii concursului Miss Ucraina ar fi încurajat-o să participe, având în vedere celebritatea pe care o are în calitate de model.

„De ce ar trebui o femeie să fie exclusă din concurs doar pentru că este mamă? Nu are niciun sens. Aceste reguli nu înseamnă nimic pentru mine.”, a spus Veronica în cadrul unei emisiuni televizate.

Femeia va încerca să atace în instanță decizia comitetului organizatoric Miss World.