mamaplus

Trupurile a doi copii au fost găsite fără viață într-un rezervor de apă, la Sângerei

-
//
19.08.2019

Trupurile neînsuflețite a unui băiat în vârstă de 13 ani și a unei fetițe de 7 ani au fost scoase de angajații Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) dintr-un rezervor de apă al unei stații de epurare din localitatea Alexandreni, raionul Sângerei.

mamaplus

Salvatorii din cadrul postului de salvatori și pompieri Biruința au fost alertați să intervină la extragerea cadavrelor a doi minori depistați într-un rezervor de apă aflat într-o stație de epurare nefuncțională.

Conform informațiilor preliminare, copiii au căzut în rezervor la o adâncime de 5 metri, cadavrele fiind depistate de localnici, care au alertat serviciile abilitate. 

Recuperarea corpurilor neînsuflețite a fost efectuată de salvatori la scurt timp. Primele investigații arată că minorii nu au fost supravegheați de maturi. Circumstanțele cazului urmează a fi elucidate de organele de drept. 

IGSU al MAI atenționează persoanele care au în grijă minori să-i monitorizeze strict și să nu le permită deplasarea și jocul în locuiri nesigure, în special în preajma bazinelor acvatice, pe teritoriul unor șantiere, construcții sau stații industriale nefuncționale, întrucât aflarea acestora în astfel zone reprezintă un risc iminent pentru viața și sănătatea copiilor.

Sursa: hotnews.md