mamaplus.md

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier

-
//
16.01.2019

Astăzi, 16 ianuarie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare după producerea unui accident rutier în preajma satului Chiperceni de pe traseul R 20 Orhei – Rezina.

mamaplus.md

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 09:18 minute. Potrivit datelor IGSU, un autoturism de model Kia Rio s-a tamponat cu un microbuz de marca Mercedes Sprinter de pe ruta Chișinău-Cobîlea cu 14 pasageri la bord. Potrivit pompierilor, un bărbat în vârstă de 27 de ani a suferit diverse traumatisme fiind blocat în autoturismul avariat de marca Kia Rio.

Salvatorii au reușit în cel mai scurt timp să deblocheze persoana care, ulterior, a fost preluată de Serviciul Asistență Medicală Urgentă la spitalul raional Orhei.

Totodată, în urma accidentului 2 persoane din microbuzul Mercedes Sprinter, au suferit diferite leziuni corporale și au fost transportate la spital. Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de drept.

În caz de situații de risc, oamenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul Unic 112.

Sursa