mamaplus

Taylor Swift a făcut un anunț dureros: 'Boala a avansat, nu știu ce va urma…'

-
//
22.01.2020

Una dintre cele mai bine plătite cântărețe din lume a primit o veste șoc. Taylor Swift a aflat faptul că mama ei este grav bolnavă! 

Cântăreața a povestit într-un interviu emoționant oferit publicației Variety faptul că mama ei, Andrea Swift (62 de ani), a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală în timpul chimioterapiei pentru cancerul la sân depistat în anul 2015 care a recidivat în luna martie a anului 2019.

„În timpul tratamentului au descoperit o tumoră”, a mărturisit Taylor. „Iar simptomele unei persoane care are o astfel de tumoră sunt foarte diferite de ce a trăit din cauza cancerului la sân până acum. A fost o perioadă foarte dificilă pentru familia noastră”.

Sănătatea mamei sale a reprezentant unul dintre motivele principale din cauza cărora Taylor a decis să-și scurteze turneul Lover la doar patru apariții în Statele Unite ale Americii, înainte de a concerta pe scenele mai multor festivale europene în vara anului trecut.

„Boala a avansat și nu știm ce se va întâmpla mai departe”, a mai explicat artista. „Nu știm ce fel de tratament vom alege. Am luat o decizie atunci, pentru acum, pentru ce se petrece în aceste momente”.

mamaplus