Talia spune totul despre caracterul femeii

Talia spune totul despre caracterul femeii

-
//
01.03.2017

Oamenii de știință americani conduși de antropologul Elizabeth Cashdan au demonstrat că caracterul femeii depinde de talia ei. Studiul a fost realizat în aproape 30 de populații diferite timp de cîțiva ani, printre care au fost femei din Europa și Asia.

Talia spune totul despre caracterul femeii

După cum s-a dovedit, cu cît mai slab exprimată este talia femeii, cu atît ea are un caracter mai puternic. Poate din acest motiv, în țări precum Portugalia, Grecia și Japonia, unde doamnele depind de bărbați în plan economic, este deosebit de apreciată talia subțire.

În Marea Britanie și Danemarca, precum și alte cîteva țări, unde se respectă egalitatea între sexe, raportul între talie și șolduri la femei este cu totul altul, iar siluetele subtile se întîlnesc destul de rar.

De asemenea, s-a constatat ca fetele cu talia de viespe au sănătatea mai bună, ele mai rar suferă de infertilitate și boli cronice ale sistemului de reproducere.

Trebuie de remarcat faptul că cele mai atractive reprezentatnte ale sexului frumos au raportul talie - șold – 0,7 sau mai puțin. Cu toate acestea, raportul mediu este de 0,8.

Sursa: Moldovenii.md