mamaplus

Surpriză! Eroina din serialul Gossip Girl este însărcinată și așteaptă al doilea copil

-
//
03.04.2020

Surpriză în plină pandemie: Leighton Meester, actriţa cunoscută din serialul "Gossip Girl", este însărcinată pentru a doua oară. Admiratorii habar n-aveau despre sarcină, iar când au văzut cele mai recente poze surprinze pe străzile din Los Angeles, au înmărmurit. De bucurie, bineînțeles.

mamaplus

Leighton Meester se bucură de o plimbare alături de soţul ei, de Adam Brody, şi de Arlo Day Brody, fiica lor. Ce atrage atenţia este sarcina actriţei. Are o burtică destul de evidentă pe care nu a reuşit să ascundă prea bine cu vestimentaţia. Aceasta poartă o salopetă neagră, simplă, iar în picioare pantofi sport, foarte comozi. Se poate observa în imagini faptul că Leighton îşi ţine mâna la şold, poate că sarcina o oboseşte mai mult decât de obicei. 

mamaplus

Actriţa va deveni anul acesta mamă pentru a doua oară! Are 33 de ani, este originară din Texas şi pare că ţine doar pentru ea şi familie vestea minunată! Leighton Meester nu a mai apărut în public din ianuarie, aşa că noile imagini cu ea i-au surprins pe toţi, mai ales pe fanii săi. 

Leighton Meester şi Adam Brody sunt într-o relaţie de aproximativ şase ani. Au o fetiţă frumoasă şi iată că acum se pregătesc să îl aducă pe lume pe al doilea membru, o fetiţă sau un băieţel?

Cei doi încă nu au făcut declaraţii cu privire la evenimentul deosebit din familia lor, probabil că vor veni curând cu veşti chiar pe reţelele de socializare. 

mamaplus