mamaplus

A suferit stop cardiac după cezariană, iar acum Andreea Bălan face niște mărturisiri dramatice

-
//
29.08.2019

Andreea Bălan se poate considera o femeie norocoasă şi împlinită, însă artista consideră că preţul pentru carieră şi familie a fost sănătatea.

mamaplus

După ce a suferit stopul cardiorespirator la scurt timp după operaţia de cezariană, Andreea Bălan a primit o veste cumplită, şi anume că nu mai poate avea copii. Ei bine, de atunci, ea crede că aceasta este ”plata pe care universul i-a cerut-o pentru familia frumoasă pe care i-a oferit-o, la cerere”. 

”Am realizat tot ce mi-am dorit, dar tot ce am făcut a fost cu mari sacrificii. Şi familia, şi cariera! Niciodată nu le poţi avea pe toate şi întotdeauna când viaţa îţi dă ceva, îţi cere preţul. Din exterior, totul pare roz. Vai, are succes, are cariera, are şi bani… Dar lucrurile nu stau chiar aşa. Totdeauna viaţa îşi cere preţul. Faptul că mie mi s-a întâmplat ce s-a întâmplat la naştere poate a fost un lucru karmic pe care eu trebuia să îl eliberez în univers şi trebuia să mi se întâmple lucru ăsta pentru că eu aveam de plătit nişte poliţe. Poţi să o iei şi aşa…”, a mărturisit Andreea.

Cântăreaţa Andreea Bălan (34 de ani) a născut o fetiţă prin cezariană, la începutul lunii martie, însă în timpul procedurii au apărut complicaţii, iar vedeta a intrat în stop cardio-respirator. 

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabilă. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3.2 kilograme.”, anunţa atunci George Burcea într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a soţiei sale. 

Andreea Bălan şi soţul său, actorul George Burcea (31 de ani), au devenit părinţi pentru a doua oară, la începutul lunii martie a acestui an. Cei doi mai au o fetiţă, Ella Maya, în vârstă de doi ani. 

Sursa