mamaplus

Ștefan Bănică, un tată fericit! Iată primele imagini cu bebelușul său

-
//
10.09.2019

Trăieşte pentru a treia oară emoţia de a fi tată şi se bucură de fiecare secundă în care îl ţine lângă inima lui pe micuţul Alexandru. Duminica trecută, la un local de elită din Bucureşti, artistul a fost surprins în ipostaze emoţionante alături de fiul lui cel mic şi de soţia Lavinia, care şi-a revenit spectaculos după naştere.

mamaplus

La 51 de ani, Ştefan Bănică Jr. are trei copii minunaţi cu trei femei una mai frumoasă ca alta: Radu Ştefan (17 ani) – cu fosta iubită Camelia Constantinescu, Ana Violeta (11 ani) – cu fosta soţie Andreea Marin (44 de ani) şi Alexandru (4 luni) – cu actuala soţie, Lavinia (34 de ani).

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe solist în compania familiei actuale, într-o duminică după-amiază în care a fost tătic cu normă întreagă.

Chiar dacă între ei este o diferenţă de vârstă de 17 ani, Lavinia şi Bănică Jr. par de-o seamă. Deşi a luat serios în greutate în timpul sarcinii, Lavinia a revenit la silueta trasă prin inel şi s-a întors la stilul vestimentar sexy şi colorat de odinioară.

Bănică Jr. este în formă de când se ştie, fără variaţii de greutate şi cu o musculatură bine conturată.

„Va fi greu la început cu cel mic, dar am ajutor de nădejde în copiii mei. Am un pic de experinţă cu cei doi copii (Radu Ştefan şi Ana Violeta – n.r.), în rest, e ca la început. Îmi place să vorbesc despre ce îmi e drag, dar nu intru în detalii nu pentru că aş fi secretos, ci doar pentru că e dreptul meu”, a spus Ştefan Bănică Jr. la Antena 1.

Primul copil al cuplului Lavinia - Ştefan Bănică s-a născut pe 16 mai 2019 şi a fost numit Alexandru, în memoria fratelui vitreg de mamă pe care solistul l-a pierdut în 2011.

Sursa