mamaplus

Soțul Andreei Bălan, la un pas să fie ucis de propriul tată

0
//
20.12.2019

George Burcea a fost la un pas să fie omorât de propriul tată. Actorul a trecut prin clipe de coşmar, însă din fericire a reuşit să scape cu viață din mâinile părintelui său.

Întâmplarea ar fi avut loc tocmai la înmormântarea fratelui bărbatului. Tatăl artistului s-a enervat în urma unor observații făcute de actor și a scos un cuțit cu care ar fi vrut să-l omoare.

Mai mult decât atât, apropiații familiei susțin faptul că aceste ieşiri violente ale lui Ioan Burcea erau frecvente şi în trecut, însă toată lumea a crezut că bărbatul s-a schimbat.

„Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră”

„Voi ieși cu o carte, un roman pe care îl scriu acum. O poveste adevărată despre violența domestică. Un subiect inspirat din viața mamei mele. Am câteva campanii de informare în ceea ce privește violența domestică pe care doresc să le desfășor, după care îmi doresc să vin și cu un film, să văd dacă e serial sau este un film artistic, tot despre violența domestică. Este un subiect care m-a marcat, un subiect care interesează și o poveste care cred eu că poate să inspire lumea. Am depăsit ceea ce s-a întâmplat fiind puternic, mergând mai departe și dorind mereu să-mi depășesc condiția.

Am ajutat-o pe mama mea și încerc să fiu mereu lângă ea pentru a-i ține energia sus. Povestea mamei poate să inspire poveștile altor mii și milioane de femei atât din România, cât și din afară. Aș vrea ca și femeile, dar și bărbații să vadă că se poate trece peste orice atâta timp cât mintea îți este puternică.

Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră. O bătea pe mama foarte des, a îndurat destul de multe din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de foarte mulți ani, s-au despărțit în urmă cu ceva timp. 

Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să lupt pentru viața mea, să devin un om mai bun și să realizez ceva cu viața mea. Toate lucrurile acestea violente, toată viața mea și cât a îndurat mama de la tata o să le găsiți în cartea mea.

Îmi doresc să fie vizibile pentru a schimba lumea în bine”, a declarat George Burcea.